Resultaten voor immo huis kopen

 
immo huis kopen
Huizen te koop immo proxio.
Sint-Janstraat 1, Moorsele, ref. 1151742, Nieuwbouw Woning met 3 slaapkamers Bewoonbare oppervlakte: 11068, m. INSTAPKLARE woonst met 3 slaapkamers Prachtige instapklare woning met 3 grote slaapkamers in het centrum van Moorsele In het centrum van Moorsele. Huis te koop in Moorsele.
Te Koop CM Vastgoed.
Deze grond is gelegen op de grens met Rijmenam en op de verbindingsweg Keerbergen Bonheiden. In de nabijheid vinden we tal van winkels en op wandelafstand het centrum van Rijmenam en het openbaar vervoer. Tevens is deze grond ideaal gelegen voor de verbinding naar Leuven en Mechelen.
Te Koop Vastgoed Chase.
Huis gezocht, snel en gezond verkocht. Chase voorziet U van mondmasker FFP1, handschoenen en handgel. De lockdown maatregelen worden versoepeld en we kunnen vanaf 11 mei weer aan de slag met alle activiteiten. Als vooraanstaand vastgoedkantoor willen we dit ook gecontroleerd doen, met inachtname van alle voorschriften om u en ons te beschermen: social distancing, hygiëne en beschermingsmiddelen zijn essentieel in al onze contacten.:
Vastgoed kopen en verkopen in regio Waasland? Bij Van Hoye Vastgoed!
Immo Van Hoye. Vastgoed kopen en verkopen in vertrouwen. 01 Te koop. Rustig gelegen half-open bebouwing op 435m 2 grond, op boogscheut van centrum. EPC 966 kWh/m 2. Gezellige en instapklare woning met drie slaapkamers, gelegen op boogscheut van centrum op 276m. EPC 315 kWh/m 2. Centraal gelegen gezinswoning met gezellige tuin op 193m 2 grond. EPC 553 kWh/m 2. Prachtig recent 2slpk-appartement met 2 terrassen op toplocatie in Lokeren. EPC 115.31 kWh/m 2. Moderne woning afgewerkt met kwaliteitsmaterialen en 3 slaapkamers op 206 m 2 grond te. EPC 93.69 kWh/m 2. Bekijk onze overige panden. Op zoek naar een betaalbare woonst, een 2e verblijf, een bouwgrond of een droomhuis in het Waasland? Bij Van Hoye Vastgoed kan u vastgoed kopen voor diverse toepassingen, in elke prijsklasse en dat bij een erkende makelaar met meer dan 50 jaar ervaring. 4 woningen Oost-Eindeken. Ruime percelen bouwgrond op wandelafstand van het centrum met zuid-west oriëntatie. Bekijk onze overige panden. U zou liever nieuwbouw vastgoed kopen? Ook voor bijna energie neutrale woningen, luxe appartementen, service flats en zorgwoningen hebben we heel wat keuze. We verkopen en verhuren nieuwbouwprojecten van verschillende lokale bouwpromotoren. 03 Te Huur.
Huis te koop in België Zimmo. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. facebook. twitter. pinterest. instagram. linkedin.
Huis te koop in provincie Antwerpen. Huis te koop in provincie Henegouwen. Huis te koop in provincie Limburg. Huis te koop in provincie Luik. Huis te koop in provincie Luxemburg. Huis te koop in provincie Namen. Huis te koop in provincie Oost-Vlaanderen.
Te Koop HET IMMOHUIS.
Autostaanplaatsen ondergrondse garage op de Kempische Steenweg te Hasselt. Aanbod: P14: 1 ruime, ondergrondse autostaanplaats 24.5m 23.000 excl kosten P13: 1 ruime, ondergrondse autostaanplaatsen 17.6m 23.000 excl kosten P1517: 1 dubbele, ondergrondse autostaanplaatsen 274m, 30. Luxueuse penthouse met prachtig zicht en heel veel ruimte in het centrum! In het centrum van Borgloon, in een kleine. Luxueuse penthouse met prachtig zicht en heel veel ruimte in het centrum! In het centrum van Borgloon, in een kleine residentie ligt deze penthouse. De lift komt aan in de inkomhal van je appartement.
Realo Immo te koop in België.
Zoeken Verdergaan Verdergaan. Burgstraat 53, Gent. Panden rondom mij. We hebben de laatste details nodig. We matchen je met een lokale Realo Partner die de markt het beste kent. Vul een geldig e-mailadres in. Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven. Je aanvaardt onze Voorwaarden en Privacy Policy door dit formulier in te vullen. Een lokale Realo agent zal u binnenkort contacteren om de volgende stappen te bespreken. Nog even geduld! Extra instructies optioneel. Vergelijk en vind de beste vastgoedmakelaar in jouw regio. Vind een makelaar. Ontdek de waarde van uw woning. Ontdek de Realo Schatting van uw eigendom en ontvang een persoonlijk digitaal schattingsrapport met vergelijkbare eigendommen, trends, buurtinformatie en meer. Ontvang een Realo schatting. Vind overal uw nieuwe thuis. Realo's' mobiele app toont u huizen te koop en te huur rondom u altijd en overal. Met tal van foto's' en uitgebreide buurtinformatie bevindt uw nieuwe thuis zich binnen handbereik. Download onze app.: Immo in België. Huizen te koop. Huizen te huur. Appartementen te koop.
Te Koop ImmoHaven.
TE RENOVEREN WONING OP EEN PERCEEL VAN CA 4 ARE. SPORTGEBOUW INGERICHTE TAVERNE OP TOPLOCATIE. INSTAPKLARE EN RUSTIG GELEGEN WONING. Sint-Martinusstraat LOT 2. BOUWGROND VOOR HOB 5 A 70 CA. GERENOVEERD APPARTEMENT MET 2 SLAAPKAMERS OP WANDELAFSTAND VAN GROTE MARKT. KANTOOR ST TRUIDEN.

Contacteer ons