Resultaten voor makelaar

 
makelaar
Kosten en exclusiviteit van de makelaar Makelaar Livios.
Kosten en exclusiviteit van de makelaar. Kosten en exclusiviteit van de makelaar. bookmark_border Bewaar artikel. Twee vooroordelen tegenover makelaars zijn hun zogenaamde te hoge vraagprijs en het feit dat je als koper verplicht wordt een langlopend exclusief contract af te sluiten.
Verkoop Anders Huis verkopen zonder commissie Coaching Makelaar.
Ze weet waar ze mee bezig is en kent de markt heel goed. En dat voor een tiende van de prijs van een makelaar! Bieke Mathe Puurs. Daphné neemt steeds haar verantwoordelijkheid. En vindt voor elk probleem een oplossing! Twee belangrijke eigenschappen om met zo iemand in zee te gaan? Ward Ryngaert Puurs. Daphné, zaakvoerster van VerkoopAnders, is een gedreven dame met véél enthousiasme; Daphné blijkt daarnaast een prima coach die haar cliënteel bijstaat om succesvol de verkoop van hun eigendom te realiseren. Achteraf is de client niet allen gelukkig met de verkoop-die" hij/zij zelf realiseerde" maar ook met een pak" zelfvertrouwen" dat hij/zij gewonnen heeft! Agneta Cleuren Riemst. Professionele foto's' en leuke voorstellen van binnenhuisinrichting waar ik direct een goed gevoel bij krijg! David Swartenbroekx Kessel-Lo Leuven. Ik werkte verschillende keren samen met Daphné aan juridische en vastgoedprojecten. Telkens wanneer zij bij een project betrokken wordt engageert zij zich voluit om resultaten te boeken en de klant centraal te stellen. Haar professionalisme en engagement zijn steeds 100%. Ik raad haar ten zeerste aan om een transactie tot een goed einde te laten komen. Hoe werkt VerkoopAnders? U beslist uw huis te verkopen via VerkoopAnders en duizenden euro's' te besparen.

Te koop/ Te huur. U denkt: wéér een makelaar erbij! Maar wat onderscheidt ons van andere makelaars? Een frisse aanpak! Nieuwe tijden, nieuwe technieken! Een vastgoed verkopen/verhuren aan de huidige marktvoorwaarden wordt steeds moeilijker. Een originele kijk op de zaken wordt daarom ook meer noodzakelijk om uw vastgoed op een vlotte manier aan de man te brengen.
Quest makelaar Verkoop van huizen, villa's' en appartementen met karakter.
Welkom bij Quest. Makelaar in karaktervolle woningen. Bent u op zoek naar een karaktervolle woning of een interessante bouwgrond? Of bezit u een stijlvol huis of appartement dat u te koop wilt aanbieden? Quest staat klaar om u te helpen.
Home De immo Makelaar.
zoek in ons aanbod. Welkom bij de immo Makelaar. Bent u op zoek naar uw volgende woning of appartement? Of bent u eigenaar en wilt u uw eigendom verkopen of verhuren? Dan bent u bij deImmomakelaar aan het juiste adres.
Makelaar 25 definities Encyclo.
Oorspronkelijk was een makelaar een bedigde verzekeringstussenpersoon en was de titel makelaar beschermd. In het Wetboek van Koophandel komt de makelaar niet meer voor en evenmin in de Wet financile dienstverlening. Ter beurze werkzame makelaars in assurantin noemen zich wel beursmakelaar.
Verzekeringsmakelaar zoeken.
Uw makelaar is in de eerste plaats een verzekeringsvakman die aan uw zijde staat en u een objectief en deskundig advies kan geven. Door zijn contacten met verschillende maatschappijen, kan hij voor u het beste aanbod selecteren, de meest geschikte dekking aanbevelen en dit aan de beste prijs.
Sublimmo Vastgoed Wij zijn uw vastgoedpartner in Meerhout en omstreken.
Lees alle berichten. IMMOSCOOP Makelaars scheuren zich af van grote immosites. SUBLIMMO MAAKT NU DEEL UIT VAN DE IMMOSCOOP-FAMILIE REVOLUTIE IN ANTWERPSE VASTGOEDSECTOR Massaal aantal makelaars scheurt zich af van grote immosites. Nieuw 7%-tarief voor de aankoop van een gezinswoning.

Contacteer ons