Resultaten voor huis kopen belgie

 
huis kopen belgie
Kopen en verkopen Belgium.be.
Meer informatie over het kopen en verkopen van een woning. Wanneer u een huis of bouwgrond koopt, bent u in de meeste gevallen onderworpen aan het registratierecht. In sommige gevallen kunt u een woning ook met toepassing van het btw-regime kopen. Als de woning nieuw is kan de verkoper er namelijk voor kiezen om de woning met btw te verkopen. Gedetailleerde informatie over de belastingen die u moet betalen wanneer u een huis of bouwgrond koopt. Subscribe to Related Section News Alle nieuwsberichten. 26/08/2020 Uw mening over het geplande windmolenpark ter hoogte van Duinkerke. 04/03/2020 De 10 geboden van de kandidaat-bouwer. 03/02/2020 Brexit: gecentraliseerde informatie over de impact op federaal niveau. 02/05/2019 Belastingaangifte 2019. 27/08/2018 Nieuwe procedure btw-bouwaangifte. Koninklijke federatie van het Belgisch Notariaat. Contact center FOD Financiën. Niet gevonden wat u zocht? Over deze website. Voorwaarden voor het hergebruik.
Te Koop MAISONS CHALETS D'ARDENNES.'
Uw agentschap Maisons et Chalets d'Ardennes' stelt u dit chalet te renoveren uit de jaren 70 voor, gelegen in Soy, in de. Uw agentschap Maisons et Chalets d'Ardennes' stelt u dit chalet te renoveren uit de jaren 70 voor, gelegen in Soy, in de gemeente Erezée.
Te Koop Janssen en Janssen.
Centraal gelegen nieuwbouw woning op een perceel van 644.11m c. Volledig gerenoveerde woning met 3 slaapkamers op 790 m. Gezellige starterswoning/opbrengsteigendom in rustige buurt. Op te frissen half open bebouwing op ca. 270m te Ekeren. Leuke gezellige woning voor snelle beslissers.
huis kopen belgie
2dehands Zakelijk Veilig en Succesvol Help en info Voorwaarden Privacyverklaring Cookiebeleid Advertentievoorkeuren. Over 2dehands eBay Classifieds Sitemap. 2dehands is niet aansprakelijk voor gevolgschade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.
Woonlening simulatie Immotheker Finotheker.
Maak een afspraak. Simulaties Tools Hoeveel kan ik lenen. Gaat u de woning met uw partner kopen of alleen? We gaan het samen kopen. Ik ga het alleen kopen. Waar zou u een woning willen kopen? Waar zouden jullie een woning willen kopen?
Het mooiste aanbod exclusieve eigendommen te koop te huur Luxevastgoed.
Villa in Brasschaat. Exclusief vastgoed in Waasmunster te koop. Villa te koop in Lanaken. Immo in Elsene te koop. Villa te koop in Wilrijk. Immo in Turnhout te koop. Luxe appartementen in Gent te koop. Luxe vastgoed te koop in Keerbergen.
Makelaars in Brussel en Antwerpen, België Sotheby's' International Realty.
Brugge I Centrum. Woning met mooie tuin die uitgeeft op de Groenerei in het historische centrum van Brugge. De woning werd grotendeels gerenoveerd met behoud van originele elementen en heeft twee aparte ingangen met telkens een. van 2.500.000 tot 5.000.000 Neem contact met ons op.
Hoe breng je een bod uit op een huis? Dewaele.
Zoals reeds vermeld, ontstaat de koop op het moment dat de verkoper een bod aanvaardt. Beslist de kandidaat-koper vervolgens om het onroerend goed toch niet aan te kopen, dan kan de verkoper een schadevergoeding eisen. Werk je samen met een vastgoedmakelaar, dan zal er meestal een schadevergoeding worden bedongen in de aankoopbelofte.

Contacteer ons