Meer resultaten voor particulier huis kopen

 
particulier huis kopen
Huis te koop west-vlaanderen provincie Immoweb.
Villa te koop Appartementsblok te koop Bel-etage te koop Herenhuis te koop Uitzonderlijk vastgoed te koop Boerderij te koop Bungalow te koop Chalet te koop Kasteel te koop Hoeve te koop Gebouw gemengd gebruik te koop Andere panden te koop Landhuis te koop Paviljoen te koop.
Kopen van een sociale woning / Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen.
Lenen bij de VMSW. Kopen van een sociale woning. Verhuren aan een sociaal verhuurkantoor. Home Ik ben particulier Kopen van een sociale woning. Kopen van een sociale woning. Wanneer mag u een sociale woning of bouwgrond kopen? Voorwaarden voor de aankoop.
TKVE woningaanbod particulieren.
Deze woningen staan niet op websites van immokantoren. ZOEK VIND EN BESPAAR KOOP RECHTSTREEKS VAN DE EIGENAAR. sorteer op plaats. sorteer op nieuw eerst. sorteer op oud eerst. toon woningen tot 100.000. toon woningen 100.000-200.000. toon woningen 200.000-300.000. toon woningen 300.000-400.000.
Huizen Zuid-Frankrijk pagina 1 te koop van particuliere vakantiehuiseigenaren.
U krijgt dan zo snel mogelijk antwoord. Overigens, wanneer u een huisje in Zuid-Frankrijk wilt kopen dan maakt u rechtstreeks afspraken met de eigenaar of diens makelaar. Wij verkopen zelf geen huizen in Zuid-Frankrijk. Huis Zuid-Frankrijk te koop. Te koop voor: 219.600. Vrijstaand huis met zwembad en mooi uitzicht.
Realo Immo te koop in België.
Realo helpt je met het vinden van het huis van je dromen in België. Verkoop of verhuur uw huis op Realo. Verkoop zelf je woning of vind de meest geschikte makelaar. Als marktleider in online schattingen biedt Realo een schatting inclusief verslag van uw pand om u bij te staan de beste beslissing te maken voor uw vastgoedproject.
Kopen.
Onze maatschappij heeft voor de 7 gemeenten met inbegrip van de deelgemeenten van haar werkgebied arrondissement Sint-Niklaas een permanent open inschrijvingsregister aangelegd voor kandidaat-kopers van een sociale woning / kavel. Voor de volledige gedetailleerde informatie verwijzen wij u naar de VMSW website: de rubriek ik ben particulier kopen sociale woning.
particulier huis kopen
Google Play badge App Store badge. 2dehands Zakelijk Veilig en Succesvol Help en info Voorwaarden Privacyverklaring Cookiebeleid Advertentievoorkeuren. Over 2dehands eBay Classifieds Sitemap. 2dehands is niet aansprakelijk voor gevolgschade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.
Verkoop uit de hand: wat is het en waarop moet je letten?
Uiteraard houdt niets je tegen om zelf een beslissingstermijn vast te pinnen, maar de optie móét in elk geval wel beperkt worden in tijd een woning kan tenslotte niet eeuwig te koop blijven staan. Het is overigens niet ongewoon dat een verkoper je enkel in ruil voor een vergoeding een optie wil toekennen. De optie lichten. Is de kogel door de kerk en sta je op het punt om de optie te lichten lees: schriftelijk aan de koper laten weten dat je de woning zult kopen?

Contacteer ons