Zoeken naar makelaar huis kopen

 
makelaar huis kopen
Een woning verkopen Vlaanderen.be.
Met een bodemattest weet de koper of de grond die hij wil kopen al dan niet verontreinigd is. Als er geen gegevens beschikbaar zijn, wordt een blanco bodemattest afgeleverd. Het is meestal de notaris van de verkoper die het attest aanvraagt bij OVAM, de Openbare Vlaamse Afvalstoffenmaatschappij. verplicht bij verkoop van gebouwen en percelen. info over de bodemkwaliteit. Certificaat voor de stookolietank. Als de woning wordt verwarmd met mazout, moet de stookolietank conform de wettelijke bepalingen zijn, zodat de bodem niet verontreinigd kan worden. Na controle van een bovengrondse of ondergrondse stookolietank ontvangt u een certificaat en wordt de stookolietank gemarkeerd. Bij de verkoop moet u dat certificaat voorleggen. Controle en onderhoud van de stookolietank van een woning. beveiligd tegen bodemverontreiniging. groene, oranje of rode dop. Vóór u de woning te koop aanbiedt, moet u als eigenaar ook een energieprestatiecertificaat EPC hebben.
4sale vastgoed vastgoedmakelaar bilzen limburg belgië.
M3 Makelaars Onroerend goed in Antwerpen, Waasland Klein-Brabant.
Een huis kopen of verkopen zónder kopzorgen? M3 makelaars is uw garantie op een vlotte en snelle afhandeling van de belangrijkste transactie in uw leven: de aankoop of verkoop van onroerend goed. Verkoop van uw vastgoed. Als erkende vastgoedmakelaar met kantoren in Sint-Niklaas, Bornem, Zwijndrecht en Antwerpen nemen wij u álle zorgen uit handen bij de verkoop van uw huis of appartement.
Hertog Makelaars.
Goed onderhouden woning uit 1988 in een residentiële buurt, gebouwd op een perceel van 8a58ca en omvattende op het gelijkvloers: inkomhall met aparte wc, leefruimte met kachel 40m en veranda 22m die toegang geeft tot de noordwestgerichte tuin, ingerichte keuken, bureau 9m en logeerkamer 10m.
Te Koop bij Claessens Makelaars Turnhout en Hoogstraten.
Withoeflei 4/2/4, 2920 Kalmthout. www.withoeflei4bus2.beZeer luxueus gemeubeld appartement van 119m te koop in hartje HeideDit bijzonder luxueu. De Meerkens 17, 2382 Ravels Poppel. Moderne, luxueus afgewerkte villa, met drie slaapkamers en dubbele garage, gelegen op een mooi perceel van 13.
Woningzorg Vastgoedmakelaar Mechelen.
SCHRIJF JE IN VOOR HET NIEUWSTE AANBOD OVER WONINGZORG LOGIN EIGENAAR NIEUWS. DEEL DEZE PAGINA MET JE VRIENDEN. 015 20 15 60. 2800 Mechelen U bent op zoek naar een makelaar om uw pand te verkopen? Contacteer Woningzorg voor vrijblijvend advies.
Quest makelaar Verkoop van huizen, villa's' en appartementen met karakter.
Welkom bij Quest. Makelaar in karaktervolle woningen. Bent u op zoek naar een karaktervolle woning of een interessante bouwgrond? Of bezit u een stijlvol huis of appartement dat u te koop wilt aanbieden? Quest staat klaar om u te helpen.
Vansweevelt Makelaars.
IN HUIS magazine editie 3 2020. INHOUD kantoor Mol bijzonder vastgoed chocolatier Pas bedrijfsvastgoed openhuis droomhuis vacatures vastgoed te koop bouwgronden investeringsavond volleyball Olen nieuwbouw ontwikkel uw grond Kastel Culinair. Huizen te koop. Te koop in Turnhout. Te koop in Beerse. Te koop in Mol. Te koop in Geel.

Contacteer ons